onsdag 28 november 2007

Recept 2

Chokladtryffel ca 20 st

100 g mörk choklad
1/2 dl (havrebaserad) grädde
1/2 dl kakao
1/2 dl florsocker

Garnering: Lika delar florsocker och kakao.

1. Smält chokladen tillsammans med grädden under omrörning på svag värme i kastrull. Häll upp smeten i en djup tallrik och låt den svalna.
2. Ställ chokladen i kylskåpet tills den stelna. Rör om någon gång till en smidig smet.
3. Blanda kakao och florsocker i en skål. Forma snabbt chokladen till 20 kulor.
4. Rulla kulorna i kakao och fkorsockerblandningen.
5. Förvara tryffeln i kylskåpet.


Fler recept på chokladtryffel finns på www.arla.se, www.recepten.se, www.coop.se
Och om du vill köpa fördig choklad kan jag rekomendera www.pussochkramchoklad.se

Inga kommentarer: